Πολιτική Επιστροφών

Αν το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό, δεν είναι κατάλληλο ή απλά αλλάξατε γνώμη, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της.

1. Υπαναχώρηση

Σε περίπτωση που ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, βασική προϋπόθεση είναι το/τα προϊόν/ντα να επιστραφούν εντός 14 ημερών, από την ημέρα ανακοίνωσης της υπαναχώρησης. Τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από την αρχική τους συσκευασία, σε άριστη κατάσταση, χωρίς φθορές, πλήρη και με τα σχετικά παραστατικά. Όλα τα υποδήματα πρέπει να δοκιμάζονται σε τάπητα για την αποφυγή φθορών.

  • Σε περίπτωση αντικατάστασης: Το parischoix.gr θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να αντικαταστήσει το επιστρεφόμενο προϊόν είτε γιατί το μέγεθος δεν είναι το κατάλληλο είτε γιατί επιθυμείτε άλλο προϊόν είτε γιατί το προϊόν είναι ελαττωματικό.
  • Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων: H επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της ανακοίνωσης της άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης. Σε κάθε περίπτωση, το parischoix.gr έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα χρήματα, αφότου παραλάβει τα προϊόντα κι ελέγξει την κατάστασή τους. Τα αρχικά έξοδα αποστολής και αντικαταβολής δεν επιστρέφονται.

Για την επιστροφή των προϊόντων μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 26410 44848, ώρες 09:00-14:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή ή να μας αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@parischoix.gr.

Κόστος μεταφορικών σε περίπτωση επιστροφής

  • Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος το κόστος των μεταφορικών επιστροφής, επιβαρύνει το κατάστημα parischoix.gr.
  • Σε περιπτώσεις υπαναχώρησης, ακατάλληλου μεγέθους ή αντικατάστασης, το κόστος των μεταφορικών επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη.

2. Ακύρωση Παραγγελίας

Είναι δυνατό να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την ολοκλήρωσή της (αποστολή email από το κατάστημα του parischoix.gr). Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@parischoix.gr ή με τη συμπλήρωση της φόρμας επιστροφών ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 26410 44848 9:00-14:00, Δευτέρα έως Παρασκευή.