Εκπτώσεις σε όλα τα επώνυμα brands.

sales up 50%

Πολιτική Πληρωμών

Ι. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1 Μέθοδος Αντικαταβολής.

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας για να σας παραδώσει τα προϊόντα σας, πληρώνετε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας.

2 Πληρωμή με πιστωτική κάρτα.

Εξόφληση της παραγγελίας με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφάλειας της Τράπεζας Eurobank. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από την Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Cookies του parischoix.gr.

3 Πληρωμή με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

Μπορείτε να μεταφέρετε το ποσό οφειλής, σε κάποιον από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:

  • EUROBANK
    Αριθμός Λογαριασμού: GR7202604310000800200545134
    Όνομα δικαιούχου: ΘΑΝΑΣΟΥΛΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλείστε να αναφέρετε και τον κωδικό της παραγγελίας σας, κατά την μεταφορά του ποσού. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε την απόδειξη πληρωμής μέσω email στο info@parischoix.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 26410 44848 08:00-18:00, Δευτέρα έως Παρασκευή.

4 Πληρωμή μέσω PayPal.

Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal.

ΙI. ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές εντός Ελλάδος ΔΕΝ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής, ανεξαρτήτως αξίας της παραγγελίας σας. Στην περίπτωση που η περιοχή, που έχετε δηλώσει να σας αποσταλούν τα προϊόντα σας, δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της Courier που συνεργαζόμαστε, έχουμε την ευθύνη να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο, πάλι με δωρεάν έξοδα μεταφορικών για εσάς για παράδοση εντός Ελλάδος.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από το κατάστημά μας αυθημερόν, εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως τις 12:00 μ.μ εργάσιμης ημέρας και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα ή άλλη αιτία καθυστέρησης (π.χ. ελλιπή στοιχεία αποστολής ή χρέωσης, κ.λπ.). Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί email επιβεβαίωσης.

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών εντός Ελλάδας εξαρτάται από την εταιρεία ταχυμεταφορών και είναι συνήθως 1-3 εργάσιμες ημέρες για τα μεγάλα αστικά κέντρα και 2-4 εργάσιμες ημέρες για την υπόλοιπη Ελλάδα. Ο παραπάνω χρόνος παράδοσης δεν ισχύει σε περιόδους ανωτέρας βίας, όπως δύσκολες καιρικές συνθήκες, απεργίες, αργίες κ.λπ.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο ή κάποιο από τα απαραίτητα στοιχεία δεν είναι στη διάθεσή μας, θα ενημερώνεστε έγκαιρα για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

ΙII. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Αν το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό, δεν είναι κατάλληλο ή απλά αλλάξατε γνώμη, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της.

1. Υπαναχώρηση

Σε περίπτωση που ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, βασική προϋπόθεση είναι το/τα προϊόν/ντα να επιστραφούν εντός 14 ημερών, από την ημέρα ανακοίνωσης της υπαναχώρησης. Τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από την αρχική τους συσκευασία, σε άριστη κατάσταση, χωρίς φθορές, πλήρη και με τα σχετικά παραστατικά. Όλα τα υποδήματα πρέπει να δοκιμάζονται σε τάπητα για την αποφυγή φθορών.

  • Σε περίπτωση αντικατάστασης: Το parischoix.gr θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να αντικαταστήσει το επιστρεφόμενο προϊόν είτε γιατί το μέγεθος δεν είναι το κατάλληλο είτε γιατί επιθυμείτε άλλο προϊόν είτε γιατί το προϊόν είναι ελαττωματικό.
  • Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων: H επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της ανακοίνωσης της άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης. Σε κάθε περίπτωση, το parischoix.gr έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα χρήματα, αφότου παραλάβει τα προϊόντα κι ελέγξει την κατάστασή τους. Τα αρχικά έξοδα αποστολής και αντικαταβολής δεν επιστρέφονται.

Για την επιστροφή των προϊόντων μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 26410 44848, ώρες 09:00-14:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή ή να μας αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@parischoix.gr.

Κόστος μεταφορικών σε περίπτωση επιστροφής

  • Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος το κόστος των μεταφορικών επιστροφής, επιβαρύνει το κατάστημα parischoix.gr.
  • Σε περιπτώσεις υπαναχώρησης, ακατάλληλου μεγέθους ή αντικατάστασης, το κόστος των μεταφορικών επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη.

2. Ακύρωση Παραγγελίας

Είναι δυνατό να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την ολοκλήρωσή της (αποστολή email από το κατάστημα του parischoix.gr). Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@parischoix.gr ή με τη συμπλήρωση της φόρμας επιστροφών ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 26410 44848 9:00-14:00, Δευτέρα έως Παρασκευή.